|
Bakan Kurum: "11 ilimizi yükselen Anadolu'nun yükselen şehirlerini inşallah hep birlikte inşa edeceğiz" |
|
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Çanakkale ruhuyla 85 milyon vatandaşımız bugüne kadar hareket ettiyse bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla el ele vereceğiz ve 11 ilimizi yükselen Anadolu'nun yükselen şehirlerini inşallah hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.
İHA
18.3.2023 19:32
Haberin Devamı
»»
|
|
Bu Haberlere de Bakın:
- Et ve Süt Kurumu, Tarım Kredi Marketleri'nde piyasanın yarı fiyatına kıyma ve kuşbaşı satmaya başladı
- AHBİB Başkanı Veysel Memiş: "Dayanışma ruhuyla iyileşeceğiz"
- Bakan Kurum Şehrin ruhunu yansıtacak yaşam alanları kuracağız
- Bakan Kurum: "11 ilimizi yükselen Anadolu'nun yükselen şehirlerini inşallah hep birlikte inşa edeceğiz"
- Bakan Kurum: "11 ilimizi yükselen Anadolu'nun yükselen şehirlerini inşallah hep birlikte inşa edeceğiz"
- Devlet Bahçeli'den 18 Mart Mesajı: "Türkiye'mizi Yeni Yüzyıla Taşıyacak Olan Muhteşem İrade Çanakkale Ruhuyla Tecelli Etmiştir"
- 18 Mart Çanakkale Zaferi sözleri ve mesajları! En güzel, anlamlı, uzun ve kısa 18 Mart sözleri ve mesajları nelerdir? Çanakkale Zaferi sözleri!
- 18 Mart Çanakkale Zaferi resimleri, Çanakkale türküsü, sözleri nelerdir? 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları, özel, anlamlı mesajlar!
- 18 Mart Çanakkale Zaferi sözleri ve mesajları! En güzel Çanakkale Zaferi sözleri, mesajları nelerdir? Uzun, resimli, bayraklı Çanakkale mesajları!
- Gaziantep'ten 18 Mart Mesajı
- BAKAN KURUM: SÖZLEŞMESİNİ İMZALADIĞIMIZ 32 BİN KONUTTAN 20 BİNİNİN TEMELİNİ ATIYORUZ
- Bakan Kurum, Malatya'da Battalgazi Gelinciktepe Yeni Yerleşim Alanı'nda açıklama yaptı: (1)
- Bakan Kurum, Malatya'da Battalgazi Gelinciktepe Yeni Yerleşim Alanı'nda açıklama yaptı: (2)
- TBMM Genel Kurulunda Kamu Denetçiliği Kurumu 2022-2021 Raporları görüşüldü
- Suriye'de Kahramanmaraş merkezli depremlerde çok sayıda eğitim ve sağlık kurumu zarar gördü
- Spotify'da en çok dinlenen şarkılar belli oldu!
- Spotify'da en çok dinlenen şarkılar belli oldu!
- Afet Yeniden İmar Fonu kurulmasını öngören kanun teklifi yasalaştı
- Afet Yeniden İmar Fonu kurulmasını öngören teklif, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
- Manisa'da eski karısını öldüren sanık: Hülya'ya 'evlenme' dedim, o da 'evleneceğim' dedi.
|
|